За мен

Милена Бахчеванова

Ментор


Родена съм през 1989 г. под знака на близнаци.

Въпреки, че съм от Бургас, така и не успях да се науча да плувам. Но в Търговската гимназия разбрах, че езиците ми се отдават с лекота.

Непосредствено след завършването си поработих за няколко месеца във фирма за монтаж на дограма, като технически секретар, до приемането ми в Стопанката академия „Д. А. Ценов’’ през септември 2008.
Тъй като бях задочно, а и родителите ми нямаха големи възможности, по време на следването ми се налагаше да работя. За четири месеца през 2010 г. бях офис организатор в рекламна агенция. От 2011 г. до 2012 г. бях специалист маркетинг и реклама в известна бургаска фирма. Декември 2012 завърших Стопанската академия като бакалавър по финанси и веднага си уредих да започна като счетоводител в голяма фирма за поддръжка на кораби, където работих до средата 2013.

През август 2013 г. пътувахме заедно с Цветан до Oldenburg – Germany, който не знаеше немски и на който помогнах да си купи кобилата Lucie, която е потомка на известния жребец Donnerhall. Цветан още ми дължи пари за телефонните разговори …

През целия декември месец на 2013 продавах недвижими имоти. Оттам също ми дължат не малко пари!

Първите 6 месеца на 2014 г. прекарах в Ирландия, където бях фотомодел на булчински рокли и популяризирах „Bridal Outlet Ireland“ в социалните мрежи.

След завръщането си в България бях на мнение, че всичко, което искам е да работя в HP и да вземам голямата заплата. Трябваше обаче бързо да се откажа от това мое убеждение, тъй като и с връзки не се получиха нещата.

За щастие в този момент моя позната ми помогна да започна работа в бизнес парка на Младост 4.
В края на 2014 ми се сбъдна една мечта – получих подарък фотоапарат Canon, който бях искала толкова дълго време…

Тогава започнах още по-интензивно със заниманията си по фотография. Тук е и мястото да благодаря на фотографите, на които бях модел и от които се учех на фотография с годините – Mark Joyce, Alex Lomsky, Peter O“Neill …

Тези хора са причината днес аз да бъда вашият инструктор!

Успях да се науча във времето, с цената на много часове пред компютъра и много болка в очите, да постигам истинска текстура на кожата след обработка с Photoshop – в сравнение с повечето колеги, които я правеха като порцеланова.

Много обичам конната езда, както и да стрелям с боен пистолет.

От началото на 2016 г. съм и доста успешен финансов съветник!

За мен ще бъде огромна чест и отговорност да отстоявам правата и интересите Ви!